Telefoon

06 22 55 63 32

Blog

Heel even beroemd

Idool

Ik herinner het me nog goed. Jong als ik was wilde ik beroemd worden net als mijn idool: ABBA. Durf het nu pas toe te geven want destijds was het “not done”. Mijn voorkeur ging uit naar Agnetha, de blonde zangeres. Ik vond haar geweldig. Haar zang was supergoed en het mysterieuze aan haar trok mij wel. Mijn babysit adres van destijds had alle elpees in huis en als zij het huis hadden verlaten kon ik me helemaal verliezen in hun muziek. Ooit had ik de kans om naar een concert van ze te gaan. Wat ik om welke reden dan ook niet heb gedaan. Nog steeds heb ik daar enorme spijt van.

Podium

Nu ABBA weer opnieuw hot is, geniet ik weer. Van de musical, ben hiervoor speciaal naar London gegaan. De film, waar ik blij van wordt, iedere keer als ik weer kijk. Mijn droom om toch eens op een podium te staan, kwam jaren geleden uit. Hier in de regio worden, voorafgaand aan de Carnaval de zogenaamde zittingsavonden gehouden. En ja hoor, daar heb ik mijn plankenkoorts overwonnen en natuurlijk heb ik
ABBA als thema gebruikt.

Talentshow

Vorige week ben ik naar de Core Convention geweest, die dit jaar in Nederland gehouden werd. Mijn eerste ervaring en ontmoeting met internationale collega’s. Vijf dagen lang genieten van lezingen en workshops over core-energetica (energetisch lichaamswerk), mijn passie. Nieuwe ontwikkelingen, inspiratie en ervaringen die ik kan toepassen in mijn werk.
Natuurlijk was er ook tijd voor ontspanning tijdens deze dagen. Een echte talentshow, gelukkig zonder jury met de rode stop knop. Samen met mijn “Core-Girls” hebben we wederom de ABBA-act in verkorte versie op de planken neergezet. In onze jaren 70 roze glitter jumpsuits. Tijdens het oefenen werd het idee geboren bodyguards aan ons optreden toe te voegen. Twee stoere mannen met donkere zonnebril begeleiden ons als ware beroemdheden naar het podium. Het publiek begon zich als echte fans te gedragen. Ze beklommen het podium. Hingen letterlijk aan ons en wilden uiteraard met hun idool op de foto. Tot slot nog een balkonscene waarbij het  publiek helemaal uit zijn dak ging. Echt ik was heel even BEROEMD.

Ook al was het maar heel even, zo in de spotlight staan doet iets met mij. Ik voel me gezien, gewaardeerd. Het geeft me energie. Daar waar ik ooit van droomde is jaren later uitgekomen. Stap voor stap ben ik steeds dichter bij die droom gekomen. Iedere keer wat meer zichtbaar en naar voren komen met mijn talent. Het voelt zo bevrijdend hier ruimte aan te geven.
Wil je ook de vrijheid ervaren om datgene te doen wat je echt diep van binnen wil. Waar je in geloofd en tegelijkertijd jouw bijna de adem beneemt. Met jouw talent tevoorschijn komen en in het licht durven staan. Je gelooft het misschien niet, het kan echt hoor! Zet nu de eerste stap en maak vrijblijvend een afspraak voor een KLIK-gesprek.

Terug naar overzicht
Heel even beroemd