Telefoon

06 22 55 63 32

Blog

Tevoorschijn komen, in het licht staan

Een nieuw jaar en nieuwe plannen. Voor mij betekent dit een nieuwe website. De volgende stap in mijn ondernemerschap. En wat ik daar zo grappig aan vindt is het volgende.

Masker

In de interactieve bijeenkomsten en workshops die ik geef over VITALITEIT en hoe jij daar verschil in kunt maken, vertel ik over hoe jij je passie, talent en kwaliteit veilig en goed verstopt hebt. Zo goed zelfs dat het amper terug kunt vinden is. Het ligt veilig opgeborgen achter ons masker. Het masker waarachter jij jouw “echte” emoties en gevoelens verbergt. En dus ook jouw passie en talent. Wat zeer waardevol is en tegelijk ook heel kwetsbaar, het gaat over jouw diepste verlangen.

Wanneer jij daarvoor gaat, er daadwerkelijk voor gaat staan. Jij komt met al je energie en je helemaal laat zien wie jij in je puurste vorm bent. Dat is geweldig en tegelijkertijd eng, onwennig en daaraan kleeft ook wat risico. Het feit dat je daarin mogelijk niet erkent wordt, kritiek krijgt en het die oude pijn oproept.

Liefde & aandacht

Totdat het moment komt waarop jij je jezelf helemaal de ruimte geeft. Toestaat dat jij er ertoe doet. Jezelf alle aandacht en liefde geeft. Jezelf vol in het licht zet. Dan ben jij op je best en dat is de beste tegenhanger voor al wat anderen van je vinden, zeggen en denken. Want dat is hetgeen wat jij niet kunt beïnvloeden.

Verborgen schat

Nu zul je denken wat heeft dat met mijn website te maken? Ik ben 6 jaar geleden mijn praktijk gestart met het vizier wijd op en alle soorten van opdrachten waren welkom als het enigszins raakvlak had met wat ik eerder tijdens mijn loopbaan gedaan had. Door de jaren heen is het voor mij steeds duidelijker geworden waar mijn echte passie ligt. Ik vind het geweldig om het lichaamswerk (core-energetica) uit te dragen en in te zetten. Hier wordt ik blij van, krijg ik energie van. Dit is mijn levenstaak, jou helpen bij meer lichaamsbewustzijn zodat je energieker en lichter kunt leven. Op deze manier geef ik mijn “licht” door aan jou en jij geeft het weer door en diegene ook weer.

Tevoorschijn komen en spotlight aan

Ook bij mij lag dit verlangen diep in mij verborgen. Tegenwoordig is het lichaamswerk (core-energetica) waar ik met hart en ziel in geloof en in de praktijk breng. Resultaten zie en het in de spotlight zet. Nu terug naar mijn website want wat mij opviel tijdens de strategiesessie, waar mijn homepage groot op het scherm prijkte. Hetgeen wat ik zo graag doe, effectief is en waar ik en mijn cliënten energie van krijgen. Het ligt verscholen achter het menu. Net zoals ik heb mogen zoeken en ontdekken moeten bij websitebezoekers dit nu ook doen.

Tijd om mijn passie, datgene waar ik blij van wordt en zo graag beoefen: LICHAAMSWERK op de homepage te plaatsen. Vol in de aandacht, volledig de ruimte geven en meer en meer laten schijnen. Nog even geduld. Achter de schermen wordt hieraan gewerkt. Benieuwd geworden? Begin volgend jaar meer hierover.

Kom tevoorschijn en laat jouw licht schijnen. Geniet van waar jij goed in bent.

Terug naar overzicht
Tevoorschijn komen, in het licht staan